HannahSchrijft wordt Hannah Ellens, want dat is wie ik ben. Daarom presenteer ik, met trots, deze nieuwe website. Teksten, communicatie-advies en projecten – daar kun je me voor inhuren. Daar ligt mijn passie, die vakgebieden zijn mijn eerste liefdes. 

Eind juni begon ik aan een nieuwe periode in mijn leven. Een nieuwe baan, van fulltime naar parttime. Een nieuw huis, van een flat naar een studio. Een nieuwe blik op de wereld, van de angst voor de sleur naar nieuwe kansen. Ineens ligt de wereld weer aan je voeten. Alles is mogelijk!

Dus deed ik zo’n zeven stappen terug en keek diep in mijn ziel, om weer opnieuw te ontdekken waar ik vrolijk van word, wat mij plezier geeft. Gedurende mijn kantoorbanen heb ik ontzettend veel geleerd en zeker het afgelopen jaar is duidelijk geworden waar mijn kracht ligt. Strategisch denken, organiseren, structuur opzetten. Al jaren schrijf ik en ook daarin wordt steeds helderder wat mijn teksten goed maakt: het vertellen van verhalen.

Vandaar, een nieuwe website, met meer focus op waar mijn kracht ligt en waarom. Als freelance copywriter voor teksten, als communicatie-adviseur of als (interne) projectleider. Deze nieuwe site is mooier, lichter, en meer Hannah.

In de afgelopen weken interviewde ik voor Work the World studenten over hun keuze om naar het buitenland te gaan, heb ik meer van de Hornbach gezien dan ooit in mijn leven, adviseerde en coachte ik degene die mijn oude baan overneemt, heb ik gesprekken gevoerd over projecten in Brazilië en de mogelijkheid om die met Kerst in eigen persoon te bezoeken namens mijn stichting, leerde ik gaten boren en planken ophangen en nu zit ik in mijn nieuwe keuken offertes te schrijven voor een aantal grote SEO-klussen.

Het is duidelijk; ik kan nog steeds alle kanten op. Dus dat is wat ik ga doen. Met een duidelijke visie op mijn kwaliteiten, mijn vaardigheden en mijn meerwaarde. Wat kan ik voor jou betekenen?