17.10.2012 | Fruit.
Tja. Dat laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over. Fruit is fruit. Wegens mijn nieuwe hobby, het Smoothie Maken Op Creatieve Wijze, ga ik vrij rap door mijn fruit heen. Dus vandaag was het plan om mijn voorraad aan te vullen. Lekker vers van de markt. Heel netjes maakte ik mijn lijstje: kiwi’s, bananen, rood fruit, avocado’s, champignons (geen fruit, weet ik, maar ik moest het wel hebben). En nog wat dingen die ik in de supermarkt moest hebben.

Mijn zusje moest naar haar werk, dus samen fietsten we richting de stad. Het viel mee met de kou, het was droog, het was eigenlijk best goed. Mijn ochtend was goed geweest; veel opgeruimd, de was gedaan en opgehangen, gestofzuigd. Lekker, zo’n dag vol tijd. Ik vroeg me af of ik misschien later had moeten gaan, want dan kon ik ook nog goedkoop wat bloemen scoren. Tot ik me tot mijn grote, zeer grote schrik bedacht dat het helemaal geen zaterdag is! Woensdag is het! Potverdorie! Dan is er helemaal geen markt! En zo kwam er aan wat een zeer geslaagde middag had moeten worden vrij snel een einde. Bij de supermarkt heb ik maar wat biologische dingen gehaald, voor het idee. Voor de troost trakteerde ik mezelf op speculaascupcakes. Toen fietste ik weer terug. Mijn fruitschaal is in ieder geval weer vol.