26.10.2012 | Listening to.
Drie vrouw sterk met lust naar koffie, stinkende kaas, rode wijn en verder eigenlijk niets, in een auto met als eindbestemming Lille. Twee nachten, een zaterdag en een zondag kijken waar onze voeten ons brengen en genieten van de Franse herfst. Vanaf de achterbank luister ik hoe mijn twee beste vriendinnen meeblèren met Michael Jackson. Bonjour France!

27.10.2012 | Morning.
Wakker worden in Lille vraagt om een Frans ontbijt. De stad slaapt nog als we om half tien de kou in stappen. Op een pad van herfstbladeren wandelen we naar een pleintje, waar de geur van croissants uit de deuropening van de boulangerie naar buiten zweeft. We gaan ervoor. Cafe crème et un pain de chocolat. Goedemorgen.

28.10.2012 | Looking back.
In goede gesprekken onder het genot van worst en lokaal bier hebben we terug gekeken en vooruitgeblikt. Ondertussen is Lille een prachtige en vooral leuke stad, waar genoeg te zien is. Meer dan eens heb ik me omgedraaid om achterom te kijken, terug te lopen, opnieuw te bekijken. De pastelkleurige huizen, de gietijzeren balkonnetjes. De moeite waard om meer dan eens te zien.