14.10.2012 | Makes you laugh.
Mocht de oplettende zondagse lezer nu denken, ‘hé, dag 13 ontbreekt!‘, dan heb je dat goed gedacht. Dag 13 moest ik een Landscape fotograferen, maar ik ben de hele dag mijn huis niet uit geweest. Ik kwam alleen in aanraking met de buitenlucht om door de stad naar een feestje te fietsen en toen ik vanmorgen van dat feestje thuis kwam (het was een goed feestje), was ik dat hele Landscape natuurlijk glad vergeten. Ik zou vals kunnen spelen en net doen alsof ik gisteren wel ergens een foto van heb gemaakt. Doe ik niet. Dat merk je.

De foto van vandaag heeft wel te maken met het feestje. Ik heb hem niet zelf gemaakt, de vriend die het feestje gaf stuurde hem vanmorgen op nadat ik erom had gevraagd. Tegenwoordig worden onze feestjes gekenmerkt door het uitdossen van het toilet. Waarom en sinds wanneer zijn lastige vragen. Ik heb er geen antwoord op. Maar als er dan in een wc-ruimte van 1,5 vierkante meter (optimistisch gezien) een ladder hangt, moet ik daar de volgende dag om lachen. Hardop.