Ge├»nspireerd door Des en omdat ik nu eenmaal dol ben op foto’s maken, heb ik besloten mee te doen aan de October photo a day challenge: iedere dag een foto van een vastgesteld thema, doch vrij in te vullen per persoon. Deze dagelijkse foto zal ik met jullie delen, uiteraard voorzien van de nodige toelichting.

Helaas heb ik dit besluit pas 2 oktober genomen, dus van Where You Stood heb ik geen foto. Maar Missy Higgings schreef er wel een mooi liedje over, waar ik toevallig gisteren nog naar geluisterd heb.

02.10.2012 | Lunchtime.
Gisteravond heb ik voor het eerst in mijn leven gepoogd de welbekende macaroni-met-ham-en-kaas-uit-de-oven van mama te maken. Aardig goed gelukt vond ik zelf. Alleen gooit moederlief er wat meer olijfolie en room doorheen – wij houden vooral van lekker eten. Natuurlijk bleef er wat over, dus heb ik vanmiddag geluncht, in het zonnetje op kantoor, met de koude versie. En die was bijna net zo lekker.