Hij is ten einde! En ik heb hem bijna helemaal vol kunnen houden: the october photo a day challenge. Wat ik er van vond, waarom ik het deed en of het voor herhaling vatbaar is, laat ik weten als het allemaal heeft kunnen bezinken. Hier in ieder geval de laatste drie foto’s. Of – laatste twee. Vandaar de bijna.

29.10.2012 | Moon.
Durf ik het te zeggen? Ja. Ik heb geen foto van de maan. In plaats daarvan heb ik een maandagmiddagborrel gehad en met het beste vriendinnetje op de bank onder een deken gezeten en Grey’s Anatomy gekeken. Echt. Wel poogde ik de witte cirkel vast te leggen op de terugweg van Lille naar het Groningse afgelopen zondag. Daar moet je het mee doen. Misschien is een vergrootglas handig.

30.10.2012 | Clothes.
Ook niet gelukt. Al zag ik er wel erg leuk uit en had ik best een foto van mezelf kunnen maken. Maar ik was veel te druk met Bram en Bruggen Slaan om met kleren bezig te zijn. Helaas maak ik zelden foto’s van kleren dus ik kan je ook niet paaien met een surrogaat uit het verleden. In gedachten voor je zien dus.

31.10.2012 | Anything.
JA! En of ik iets heb! Er zijn van die dagen waarvan je je altijd jaren later nog af zult vragen waarom juist die dag je nog bij is gebleven. Dat bedenk je dan natuurlijk ook pas, dus ik kan nu nog niet zeggen wat er zo bijzonder aan was. Opmerkelijk was wel dat ik anderhalf uur voor de deadline van de Belastingdienst (en iedereen weet hoe streng zij zijn!) mijn aangifte inkomstenbelasting heb ingediend. Het viel mee. Ondertussen dronk ik thee met veel citroen en honing. Lekker.